anitascorner

Jag har skapat Anitas Corner för att dela med mig av de saker som intresserar mig mest i livet. Min allra största passion är fotografering och de känslor som bilder kan ge. Jag älskar långa skogspromenader där jag får använda alla mina sinnen för att skapa bilder eller målningar. Känslan av det första sommarregnet eller årets första snö kan väcka olika reaktioner hos olika människor, vilket gör kameran till ett superbt verktyg för att förmedla sinnestämningar.

Jag skriver denna blogg mest för min egen skull, men kanske någon kan ha nytta av mina fototips eller inspireras av bilder som jag lägger ut. Jag tycker om att diskutera bilder, både bra och dåliga så välkommen att kommentera bilder som jag lägger ut.

Inspirationen hämtar jag oftast från naturen, där jag hittar jag lugn och ro för kropp och själ. Jag tillbringar stor del av min fritid i naturen, där jag även samlar ingredienser till spännande recept. Jag går gärna upp tidigt på morgonen när älvorna dansar på ängen och solen visar sina första strålar för att få ta del av allt naturen har att erbjuda.

Att jag valde namnet Anitas Corner är för att denna blogg kommer att bli mitt eget lilla ställe av skaranda, mitt lilla ”hörn” av internet där jag får dela med mig av saker som intresserar mig. Jag hoppas att även du kan finna någon inspiration

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *