reflektionNu har jag bestämt mig! Det är dags att ta ett lån. Jag vet, jag pratade innan om att spara pengar, men jag är ju helt värdelös på detta. Jag försökte, men det slutade med att de hamnade på en kursgård 20 mil härifrån, där jag lärde mig att blanda salvor på naturliga ingredienser och fick en utbildning i nyttiga växter. Vi övernattade och dagen efter gjorde vi sylt, marmelad och lagade en gemensam middag. Det var fantastiskt trevligt och vädret var med oss. Jag fick lära mig en hel uppsjö av nya smaskiga recept som man kan göra på nässlor, kirskål, svamp, ängssyra och även olika sorters blommor, som ju är fantastiska att dekorera med.

Så jag ångrar verkligen inte min investering i denna kurs, men nu har jag bestämt mig att jag vill ha en ny kamera. Det känns inte lönt att lägga pengar på att rusta upp min gamla när jag nu verkligen vill ha en ny, jag berättade ju om att jag råkade ha sönder den på ett bröllop förut. Det är ju självrisk och sånt och så har jag ju haft den ett tag så man vet inte hur länge den håller. Jag har hittat att det finns olika jämförelsesajter om privatlån så ska se om man kan spana in dessa och få det bästa lånet. Usch, jag gillar inte ekonomi, men nu vill jag skaffa mig en bättre fotoutrustning. Har faktiskt börjat kolla in olika försäkringar på alltomforsakring.se för denna gång tänker jag försäkra min utrustning så att man inte står där om något skulle hända, varken utan försäkring eller buffert Jag är lite sugen på att köpa en Canon EOS 7D, men är lite osäker på om den är för avancerad för mig. Jag har även sett att den finns på avbetalning hos vissa bolag, så jag undrar vilket som ger bäst ränta, om det är på avbetalning eller om det är genom att ta ett privatlån. Snälla hjälp mig om ni vet vad som är bäst. Jag vet ju såklart att SMS-lån är dåligt, och här på alltomsmslan.se kan ni läsa mer om varför, men jag skulle uppskatta om ni vet något bra bolag för vanliga privatlån. Behöver även ett nytt, stabilt stativ också, har hört att Manfrottos är bra. Så misstänker det kommer att gå på någon tusenlapp eller två också. Objektiv kan jag kanske vänta med och köra på det som ingår och använda de jag har hemma, även om det hade varit roligt att ha allting splitternytt.

Så, nu ska jag googla lite för bästa priser och kolla lånebild. Tänker börja med att kolla upp hur villkoren ser ut hos min vanliga bank nordea. Ska även gå in till fotoaffären för att se om han kan ge mig en sjyst avbetalningsplan. Jag är ju trots allt en stamkund så kanske jag får en bra deal. Man kan ju hoppas i alla fall.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *