Skog

Åh, i dag har varit en riktigt skön dag. Solen har skinit och naturen har luktat gott. Jag har fått ett te av min systerdotter som varit i Kina och köpt te på ett riktigt tehus och detta doftar så friskt av jasmin. Jag har suttit ute i trädgården i dag och försökt öppna alla mina sinnen för att höra alla ljud i naturen. Hon hade även med sig en änglapingla, då hon vet hur mycket jag älskar änglar. Visst, nu är inte jag gravid och kommer aldrig någonsin att bli igen, men vem säger att man inte ändå kan använda den ändå för att tillkalla sin skyddsängel? Jag kan ju bara ha en kortare kedja så att den inte hänger ner på magen. (Inte för att någon överhuvudtaget skulle tro att jag är gravid med min ålder)

Nu har det snart blivit dags att laga mat. Jag såg en riktigt inspirerande sida hos Naturskyddsföreningen som handlade om att plocka vilda växter och laga saker på. Kanske skulle ta en runda i skogen i dag och se om man hittar något kul att krydda med i kväll. Något jag lärde mig är att syrenblommor kan få en plats i saftbringaren, vilket kan bli både vackert och ge viss smak. Själv är jag lite fånig och skrockfull, då jag alltid letar efter en femklöver när syrenen börjar att slå ut för att få lite extra tur.

Har inte köpt den nya kameran än. Har faktiskt blivit lite oinspirerad när pengar kommer in i bilden. Men ska ta tag i det där. Får bli en runda med min hederliga F2 lite senare istället. Kanske kan hjälpa till att jobba upp inspirationen lite, även om jag inte har något speciellt att fotografera. Gör väl som jag alltid gör och går en runda för att se vad jag hittar.

Så nu är det snart dags att ta fram bärkorgen och kameran för en trevlig liten skogspromenad. Åh vad jag älskar livet dagar som dessa! Solen skiner fortfarande och fåglarna kvittrar en kvällsserenad. Det ska bli en skön tur nu, hoppas ni har en lika bra kväll.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *